نه مه ای بود و نه صدایی.
مهدیس-دیدی مهرزاد خانوم.دیدی میگم دیوونه شدی.دیدی صدایی نمیاد.ببین اصلا کسی نیست که بخواد صدایی بیاد
-اَه بس کن هی دیدی،دیدی.ولی من اون صداها رو شنیدم
مهدیس-باشه بیا بریم من حس خوبی به این فضا ندارم
دوان دوان به دنبال دسته رفتیم.جسمم به دنبال دسته امام حسین و روحم در پی اون صداهای توی قبرستون.به خونه برگشتم و از خستگی به آغوش خواب رفتم.صبح شد؛تصمیم گرفتم م حرف بزنم
-مامان میتونم یه چیزی بگم
مامان-بگو مهرزاد جان
-مامان شبا که تو اتاق میخوابم یه صداهای عجیبی میاد
مامان-اگه میترسی بیا تو پذیرایی بخواب دخترم
-مامان بحث سرخواب نیست؛مامان صدای فریاد از قبرستون میاد.شبا کسی تو قبرستون هست؟
مامان-نه مامان جون چیزی نیست.اون قدیما میگفتن که کسایی که تواین دنیا خطا و گناهی مرتکب شدن تو اون دنیا به سزای اعمالشون میرسن و شایعه شده بود که بعضی اوقات از قبر اون افراد خطاکار صدای فریاد و ناله میاد که نشون از عذابشونه؛ولی منکه فکر میکنم همش شایعه و خرافاته حالا هم حتما تو به این چیزا فکر میکنی که احساس میکنی از قبرستون صدا میاد
-باشه مامان من با مهدیس میرم تعزیه نگاه کنم
مامان-برو مواظب خودت باش
چادرم رو سرم کردم و به سمت مسجد رفتم.با مهدیس تعزیه رو نگاه کردیم و بعد از اتمام تعزیه نماز ظهر عاشورا رو خوندیم.رفتم کنار پیش نماز مسجد تا درباره ی حرفی که مادرم گفت از ایشون سوال کنم
-سلام حاج آقا ببخشید من یه سوال داشتم
حاج آقا طباطبایی-سلام دخترم،بپرس جانم
-حاج آقا من شنیدم کسایی که تو اون دنیا عذاب میکشن،صدای ناله ها و فریاد هاشون از قبر میاد؟آیا این حرف حقیقت داره؟
حاج آقا طباطبایی-ببین دخترم ما هم فقط شنیدیم و کسی دقیق هنوز بهش ثابت نشده و کسی نتونسته ثابت کنه البته برای این گفته نظریات دیگه مثل اینکه این صداها صدای ناله ی اجنه هست هم وجود داره.شما هم زیاد خودتو درگیر این مسائل نکن
-چشم ممنون حاج آقا بااجازه
حاج آقا طباطبایی-در پناه حق دخترم
به خونه رفتم و تو اتاق نشستم تا حرفای حاج آقا رو تجزیه و تحلیل کنم.غروب شده بود؛میخواستم به قبرستون برم.کنجکاویم فوران کرده بود.مانتوم رو پوشیدم و روسریم رو سرم کردم و راهی قبرستون شدم.
این داستان ادامه دارد.
(طلسم)سومین داستان برگزیده مسابقات فرهنگی وهنری درتهران.اثری از:س.ف.جعفرپور
تو ,آقا ,رو ,قبرستون ,اون ,مامان ,حاج آقا ,آقا طباطبایی ,اون دنیا ,تو اون ,دنبال دسته
درباره این سایت